Pak je voordeel met de wintersale

Het is heel simpel: in de periode na kerst, of eigenlijk als je het algemener bekijkt, in het midden van een seizoen, heb je vaak een sale. Zeker als je houdt van kledingstukken met een behoorlijk prijskaartje is dan je kans om een mooi stuk te scoren dat je altijd al wilde hebben. Ik ben bijvoorbeeld al best wel een tijdje op zoek naar een mooie broek van Jacob Cohen, en ik kan je vertellen: ik heb nu een site gevonden waar ze voor een waanzinnige deal worden aangeboden. Ik heb geen eieren, maar een broek voor mijn geld gekozen.

Ook mooie schoenen gezien

Ik heb, toen ik toch een beetje op die website aan het scrollen was, ook een prachtig paar nieuwe schoenen gezien die ik sowieso al nodig had en derhalve maar heb aangeschaft. Het zijn witte sneakers van Mason Garments, een merk waar ik heel eerlijk gezegd nog niet eerder van had gehoord maar die me allesbehalve tegenvalt. Ik ben ontzettend blij met de kleur, met hoe die zit en hoe duurzaam de schoen aanvoelt, wat voor mij ook onwijs belangrijk is, kan ik je vertellen. Ik word er gek van als een schoen na een half jaar al kapot gaat, dat vind ik zonde.

Een goede combinatie snel gevonden

Toen wist ik ook gelijk: deze twee moet ik eens bij elkaar aan proberen. En het resultaat was om te smullen. Ik heb me in lange tijd niet zo goed gevoeld, in deze twee kledingstukken met elkaar gecombineerd. En het is natuurlijk ook fijn dat ik er niet de hoofdprijs voor heb betaald, misschien dat ik er dan anders over had gedacht. Maar gelukkig is dat niet het geval en ben ik heel erg aan het genieten van deze broek en deze schoenen en ik kan niet wachten om er meer van aan te schaffen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *